Welkom bij schoonheidssalon Erica: ‘Beauty by ‘t Vosje’

Hi, leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Nathalie Vos van Schoonheidssalon Erica. Ik ben gediplomeerd universeel schoonheidsspecialiste. Sinds 2013 heb ik, na anderhalf jaar ervaring op gedaan te hebben in een andere schoonheidssalon, mijn eigen schoonheidssalon te Erica: Beauty by ‘t Vosje. 

Bij de Schoonheidssalon in Erica kun je terecht voor een groot aantal behandelingen.

 

Zo bieden we onder meer aan:

 

  • Zetten van OnebyOne wimperextensions
  • Opvullen van wimperextensions na 2, 3, 4 of 5 weken
  • Harsen van het gelaat, armen of benen
  • Verven van wimpers of wenkbrauwen
  • Microblading
  • Aanbrengen van speciale makeup
  • Verscheidene volledige gezichtsbehandelingen

 

Kom helemaal tot rust tijdens een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen, of maak een afspraak voor een kleine behandeling. Er is in overleg van alles mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld ook op maat gemaakte waardebonnen krijgen om iemand een heerlijke verassing te geven. Neem daarvoor contact met ons op.

schoonheidssalon Erica
Onze gezichtsbehandelingen 

 

De gezichtsbehandelingen die we aanbieden bestaan onder meer uit:

 

Een inspectie van de huid, korte ontspannende massage, reiniging van het oppervlak (met melk en tonic), epileren met hars en of pincet, reiniging met een speciale reinigingsmousse, diepe reiniging door middel van een waterdamp-apparaat, verwijdering van onzuiverheden, uitgebreide massage van gezicht, nek en decolleté, ampul (bijpassend bij type huid), alginaat-masker (peel-off masker, bijpassend bij type huid), wake-up massage en dagcréme.

 

Om het je makkelijk te maken bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan waarin verscheidene van bovenstaande behandelingen gebundeld zijn. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken.

Bekijk alle behandelingen
Wat jullie over schoonheidssalon Erica ‘Beauty by ‘t Vosje’ zeggen:
Al een paar keer oa mn wenkbrauwen laten bijwerken en blijf ook terugkomen!! Zo perfectionistisch als Nathalie is.... geweldig!
Ontspannen sfeer en een mooie salon!!
Heerlijk verwend vanmiddag door Nathalie. Harsen is uiteraard niet pijnloos, maar door de behandeling erna al vlot nergens meer last van. Genieten van weer een gladde huid, bijgewerkte wenkbrauwen en weer een heldere oogopslag. Helemaal relaxt!
Schoonheidssalon Erica

Je kunt onze schoonheidssalon vinden aan de Ericasestraat 69A aan de rand van Erica. Onze salon is zeer goed bereikbaar en je kunt eenvoudig op het terrein parkeren.

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:         09:00 – 22:00

Dinsdag:           09:00 – 22:00

Woensdag:      09:00 – 18:00

Donderdag:     09:00 – 22:00

Vrijdag:             09:00 – 18:00

Zaterdag:         09:00 – 12:00

Zondag:           Gesloten 

 

CONTACT:

Nathalie Vos

06-10070687

salontvosje@outlook.com

Contactformulier
Schoonheidssalon Erica
Schoonheidsspecialiste Erica
Schoonheidssalon Erica
Schoonheidsspecialiste Erica