Beste klant,

 

Op 23 oktober 2019 zijn ik en Bas trotse ouders geworden van onze mooie dochter Juul! Sinds mijn verlof heeft Marit de salon in Erica draaiende gehouden en bent u ongetwijfeld een keer of enkele keren bij haar klant geweest. Ik hoop dat dit ondanks mijn afwezigheid als gebruikelijk naar wens is verlopen.

 

Door de komst van onze kleine spruit en de salon in Tubbergen, heb ik een te vol schema en moet ik de tijd helaas anders gaan indelen. Tegelijkertijd gaf Marit mij enige tijd geleden aan in de toekomst graag een eigen salon te willen beginnen. Dit wetende ben ik open en eerlijk een gesprek aangegaan met Marit over de afgelopen periode en haar/mijn toekomstplannen. Dat heeft geleid tot overdracht / verkoop van de salon in Erica aan Marit.

 

Wat betekent dit voor u?

In Erica verandert er voor u niets, behalve dat ik hier niet meer werkzaam ben met mijn bedrijf. Marit zet alle gebruikelijke werkzaamheden en diensten voort op de gebruikelijke plek, u kunt een afspraak met haar maken op www.salondebeautique.nl. Enkel de huisstijl zal te zijner tijd omgedoopt worden naar haar eigen bedrijf/ideeën.

 

Uiteraard blijf ik de komende maanden op de achtergrond actief om Marit te begeleiden waar nodig, omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten niets merken van de overname en deze zo geruisloos mogelijk gaat plaatsvinden.

 

Wilt u graag klant blijven?

Dat kan zeker! Graag! Wel moet u dan een afspraak plannen in Tubbergen. Dat kan via de gebruikelijke weg (telefoon, e-mail of online). Gezien de veranderingen en de reisafstand naar Tubbergen bieden wij onze vaste klanten uit Drenthe een mooie korting! Op een behandeling in Tubbergen ontvangt u maar liefst 25 % korting (minimale besteding 50,00 euro).

 

Kleine verandering

Vanaf februari gaat de salon Schoonheidssalon Beautique heten en kunt u alleen nog afspraken maken via Marit. Het telefoonnummer van Marit is: 06-50907767. Tevens zal Marit ook met het gebruikelijke onlinesysteem gaan werken om online afspraken te maken. (Dit heeft even tijd nodig om alles in werking te zetten). Zodra het allemaal functioneert krijgt u hier bericht over.

 

Bedankje

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle jaren dat u trouwe klant bij mij in de salon bent geweest en voor gezellige behandelingen. Wie weet tot ziens in Tubbergen en laat u anders lekker verwennen door Marit in uw vertrouwde salon.

 

Groetjes en veel liefs,

Nathalie